DELINLEA

3D Origami + Drawing + Nail Art + Bead Work

Blog

Spring Market 2012

Posted by Danielle on May 23, 2012 at 2:55 AM

Hallo allemaal! / Hi all!

Afgelope zondag heb ik op de lentemarkt hier in Heiloo gestaan. Het was echt zo gaaf, al die reacties, en dan vooral van sommige kinderen!:D Echt geweldig, dat doet me zo goed, en geeft me ook de kracht om hier mee door te gaan.
Last sunday I stood on the spring market here in Heiloo. It was so awesome! All those reactions, and mostly of those children! :D So fantastic, It give me the straight to go on with this, which feels good.

Ik heb ook wat dingetjes verkocht, en dan vooral de pakketjes zijn erg in trek. Veel mensen willen deze vorm van origami leren kennen. Dus ik ben benieuwd hoeveel mensen er op de cursussen en workshops afkomen. (Welke zo snel mogelijk up-to-date zullen zijn)
I have sold some stuff also, mostly the DIY kits. Lot's of people want to know this type of origami! So I excited how many people wanna do a workshop by me. (which will be really soon updated!)

Verder heb ik de nederlandse versie van mijn boekje uitgebracht, maar hier maak ik een aparte blog over, later vandaag.
And as last, I've released the dutch version of my book, But I will make a separate blog about this, later today!

Liefs Danielle

Categories: 3d origami, Overig

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments